Webinar archetypisch positioneren

De webinar archetypisch positioneren is speciaal ontwikkeld voor professionals die het belang van merkwaarde en merkimago erkennen. De webinar is geschikt voor professionals die verantwoordelijk zijn voor startende merken of voor gevestigde merken. Zowel positioneren als herpositioneren komen aan bod.

Deze webinar is bovendien uitermate geschikt voor organisaties die de controle over merkconsistentie dreigen te verliezen, bijvoorbeeld door groei of door achterstallig onderhoud op interne communicatie en/of merkfocus.

Wat ga je leren?

Tijdens de webinar maak je kennis met verschillende modellen voor positionering, zoals het Brandwheel, de Brandkey, Bull’s eye en Golden Circle. We gaan dieper in op onder andere archetypisch positioneren (Carl Jung) en op het model van Birkigt en Stadler.

Nadat de verschillende modellen aan de orde zijn gekomen leer je hoe je deze modellen toepast binnen je eigen organisatie. Waar begin je? Waar moet je rekening mee houden? Hoe lang duurt een positionering traject?

Digitaal ervaring delen

Het onderwerp ‘merkpositioneren’ is zeer actueel in een wereld die sneller veranderd dan ooit tevoren. Nieuwe merken treden toe, bestaande merken zijn  in beweging of moeten revitaliseren. 

In welke fase  jouw merk zich ook bevindt, het is altijd goed om bijgetankt te worden op de theorie én kennis uit de praktijk.

Arjan Leest geeft Masterclasses aan merk en marketing professionals én heeft een lange staat van dienst wat betreft het begeleiden van merkpositionering trajecten.

Wil je de presentatie (slides) nog  eens bekijken? Klik dan op de button hieronder.

Wanneer:
Dinsdag 1 juni – 16.00 uur

Duur:
60 minuten

Door:
Arjan Leest
(Strateeg bij XXS en Cogonez)

Voor wie:
Marketing en communicatie professionals

Wanneer:
Dinsdag 1 juni – 16.00 uur

Duur:
60 minuten

Door:
Arjan Leest
(Strateeg bij XXS en Cogonez)

Voor wie:
Marketing en communicatie professionals